Recensies

Bisschopsmolenstraat 120A  4876 AR Etten-Leur  Telefoon: 076-5030408
2014 Fotografiegeertje      2014 Klerk Computers - PcDumper.nl
Brigitte ik zou graag iets willen vertellen over mijn ervaring met het sporten in de warmtecabine. Een half jaar geleden ben ik begonnen met het wekelijks trainen bij Bodycomfort. Ik was naast het hardlopen op zoek naar een manier om me wat beter in mijn vel te voelen. De trainingsprogramma's in de warmtecabine die bij Bodycomfort aangeboden worden, leken mij hiervoor heel geschikt. Zeker onder de goede begeleiding van Diana merkte ik al snel positief resultaat. Ik voel me strakker in mijn vel, maar wat ik vooral opvallend vind, is de toename van mijn spierkracht bij het hardlopen. Vooral tijdens de MastbosCross, een pittig circuit vol plassen en modder, heb ik hier echt veel aan gehad! Ik voel me, behalve strakker in mijn vel, dus ook nog eens fysiek sterker dankzij het trainen warmtecabine!
Wendy de Koning Super goede begeleiding! En je werkt heel doelgericht met snelle resultaten!!! En de sfeer is ook nog super wat wil je nog meer!!:)
Amanda Erkekoglu Nu sinds 3mnd actief bij Bodycomfort. Gezellige sfeer en goede persoonlijke begeleiding. Genoeg afwisseling dmv verschillende kaarten die je gericht kunt doen voor diverse zones. Een half uur sporten in de warmte cabine en echt cm kwijtraken! Me kaart is bijna vol maar ga zeker door, om het resultaat wat ik heb behaald te behouden! Ieder ander aan te raden! Buiten de warmtecabines kun je ook nog genoeg andere behandelingen laten doen!!!
Sandra Voogt Al 5 jaar een trouwe sporter bij Bodycomfort. Gezellige sfeer met Diana en Marja en goede persoonlijke begeleiding. Genoeg afwisseling dmv verschillende oefeningen voor diverse zones. 3 kwartier sporten in de warmte cabine ipv een avond naar de sportschool! Aanrader!
Corina Boeren Als je op je gewicht wil blijven of nog wat centimeters wilt verliezen en gezelligheid met sporten zit je bij Bodycomfort helemaal goed.
Maaike Het was februari 2015 toen ik het besluit nam dat ik echt de overtollige kilo's kwijt wilde. Na wat zoeken op het internet kwam ik bij Bodycomfort, sporten in een warmtecabine  in Etten-Leur uit. Het intakegesprek met Diana was snel geregeld. Ik had een aantal kilo's in gedachten die ik graag in juli 2015 kwijt wilde zijn. Om de 5x sporten wordt je gewogen en gemeten. Al na 5x sporten waren de eerste kilo's en centimeters eraf. Wat gaf dat een positief gevoel. Een streng dieet volgen had ik geen zin in, gewoon verantwoord eten zag ik wel zitten. Minder koolhydraten en niet snoepen. De kilo´s en centimeters gingen er redelijk makkelijk af.  Diana geeft tijdens het sporten goede tips hoe je een oefening het beste kunt uitvoeren en stimuleert je. De gezelligheid bij Bodycomfort is super. Ondertussen is het juli en zijn mijn gewenste kilo´s eraf.  Twee maal per week sporten en verantwoord eten geven mij een heerlijk, prettig gevoel. Ondanks dat ik mijn doel heb bereikt blijf ik sporten bij Bodycomfort om mijn gewicht stabiel te houden.
Eva Sirag 40 jaar Afgelopen zomer was ik mijn zware lichaam beu. Ik was al een paar keer begonnen met lijnen, maar viel toch weer terug in mijn oude eetgewoonte. Ik had een stok achter de deur nodig. Een oude collega en klanten van mij waren goed afgevallen met Powerslim. In de krant had ik al een paar keer een advertentie zien staan van PowerSlim. Ik besloot me te laten informeren. Eind augustus informeerde ik hoe PowerSlim werkt en informeerde me over de ervaringen van andere klanten met het programma en met de coaching. Het concept was me duidelijk: je gaat de koolhydraatrijke producten die je eet, vervangen door koolhydraatarme, maar eiwitrijke producten. Daarnaast eet je ook nog drie tussendoortjes. Je moet goed water drinken en minimaal 2 ons groenten per dag eten. Op de website had ik ook al ervaringsverhalen van tevreden klanten gelezen, mensen die ik niet kende. Ik besloot er voor te gaan en als ik iets aanpak, dan doe ik het goed. Ik hield me strikt aan de weekmenu’s en ben meer gaan sporten. Die combinatie is niet zonder succes gebleven: ik zag mijn gewicht van week tot week afnemen! Ik vond het programma heel goed vol te houden, de producten verzadigen enorm en de recepten zijn zonder uitzondering lekker. Ik heb reuze gevarieerd gegeten. De afgelopen maanden heb ik er aardigheid in gekregen om de nieuwe recepten die PowerSlim op Facebook plaatst, te proberen. Als je, net als ik, een drukke baan hebt is dit goed te combineren. De recepten zijn makkelijk te bereiden en staan meestal binnen 30 minuten op tafel. De tussendoortjes zijn heel gevarieerd en erg lekker. Het grote voordeel vind ik dat het geen shakes zijn, maar heerlijke maaltijden. Dit is ook na het behalen van mijn streefgewicht goed vol te houden. Mijn streefgewicht was 70 kilo, daar zit ik nu al een paar weken iets onder. Ik zit nu in de fase gewichtsbehoud en geniet van de extra vrijheid die mij dat geeft. Het koolhydraatbeperkt eten blijf ik doen, want ik voel me daar gewoon goed bij. Wat PowerSlim mij gebracht heeft? Ik heb een betere conditie, meer energie, kleding staat me veel leuker en ik heb ook de leefstijlregels gekregen om dat zo te houden! Wil je afvallen? Ik kan je PowerSlim van harte aanraden.
Voor Na