Schoonheidsbehandelingen

Rasul-Behandeling
In onze originele rasulruimte kan men van oorsprong een oriëntaals badritueel ondergaan. Er staan verwarmde mozaïek betegelde banken Elke bezoeker krijgt een bakje met daarin dode zeeklei. Eerst smeert men zich van top tot teen in met deze substantie en neemt men plaats op de stenen banken. Onder invloed van de aangename warmte en stoom in de rasulruimte worden de werkzame stoffen en mineralen soepel in de huid opgenomen.
Op het moment dat men de substantie inwrijft, wordt daarmee ook vuil uit de poriën en dode huidcellen verwijderd. Na ongeveer vijftien minuten word er heerlijk gedoucht in de rasulruimte. Dit is bedoeld om de pakkingsubstantie weg te spoelen. Een ideale combinatie met een ucw bodywrap dit omdat de huid optimaal gereinigd wordt en de dode zeeklei de werking van de wrap versterkt. Wilt u meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Klik hier.
Bisschopsmolenstraat 120A  4876 AR Etten-Leur  Telefoon: 076-5030408
2014 Fotografiegeertje      2014 Klerk Computers - PcDumper.nl
Gezichtsbehandeling met Elements of Nature
Keuze uit Anti Age, Anti Stress of Derma Pur. Dus voldoende keuze voor de oudere, droge of gevoelige en onzuivere huid.
De huidverzorgingsproducten van Dr.Grandel zijn gebaseerd op grond- en werkstoffen uit de natuur.
Zo is de productlijn Elements of Nature recentelijk ECO-Control gecertificeerd, dus;
Vrij van... conserveringsstoffen parabenen minerale oliën paraffines aardoliecomponenten siliconen synthetische geurstoffen kleurstoffen PEG-emulgatoren
Maar wel... werkzaam en irritatievrij heerlijk geurend dierproef vrij cosmetisch competent huid kalmerend
Rasul-Behandeling